Alla inlägg den 7 februari 2007

Av K. - 7 februari 2007 20:08

Åååh, vad snurrig jag blir av rättskunskapen! Massor att trycka in på en gång och det känns som om när man läst en mening och börjar på nästa, har man glömt vad man just läst! Nä, jag får sitta imorgon och riktigt plugga när jag sitter hos systern min!

Är så enormt uttråkad så jag vet inte var jag ska ta vägen. Såg just på Extreme Home Makeover, önskar att jag också kunde få renovera någongång! Vill få mitt badrum, kök och sovrum som jag drömt om! Men nu är där ingenting som går på TV, så då sätter jag mig här. Och gör ingenting här heller!

Nä, skärpning, sätt dig och gör matte! OKEJ DÅ!

Av K. - 7 februari 2007 15:20

Hemma igen, så enormt skönt, dom sista tjugo minuterna på rättskunskapen var helt olidliga! Jag kunde inte sitta still och kunde verkligen inte koncentrera mig! Men nu ska jag sätta mig med det lite grann, har prov på måndag!

Imorgon ska jag sitta barnvakt åt min systerson på kvällen, han har ju börjat krypa nu så det blir lite mer en match att ta hand om honom nu! Men han är inte svår, dessutom ska vi lägga honom innan min syster går, så sen är sitter jag bara där och ser på TV eller pluggar! Mycket, mycket fint!

Nä, om man ska ta tag i det då!

Stör gärna!

Av K. - 7 februari 2007 08:42

Tillbaka till skolan, och snart är det matte. Har varit ganska flitig får jag säga! Skulle räkna 20 sidor tills på fredag, och jag har bara... typ 8-9 sidor kvar! Det borde jag klara!

Hade en liten "tjej-kväll" för mig själv igår! Filade och målade naglarna, rakade benen och såg på Gilmore Girls! Oj, vad jobbigt det var att se på det. Som tagit ur mitt liv.

Inatt avled min granne "Farbror Sture". Han var min bästa vän när jag var liten, men sen "växte" jag ifrån honom när jag började mellanstadiet. Kommer aldrig glömma när han lärde mig att köra traktor och när han och hans fru alltid hade gömt godis i huset till mig... Vila i frid!

Ovido - Quiz & Flashcards