Alla inlägg den 12 februari 2007

Av K. - 12 februari 2007 17:25

Nu har jag just kommit hem från barnpassningen. Min systerson är så söt! Skulle lära honom att jag var moster, men så när jag pekade på mig pekade jag vid halsen, så nu tror han att mitt halsband heter moster...

Iallafall...!

Kom på två saker som jag nog gjort fel på provet, eller, det är inga stora fel, men det var några saker som hon sa att vi måste skriva för att det ska bli rätt. Men hon är nog inte så hård... Får jag hoppas! Vill ha MVG i min kurs!

Har faktiskt inte så värst mycket mer att säga idag!

I can teach you a thing or two, yeah, oh yeah! (Har den låten på huvudet!!)

Av K. - 12 februari 2007 09:04

Det är alldeles för tidigt att ha prov 7.50 Fick gå upp halv sex för att ta ett tidigare tåg, ifall det jag skulle tagit skulle vara inställt (eftersom det tåget typ alltid är inställt annars). Uuursch! Men provet gick ändå väldigt bra känns det som. Gav bra svar på allt tyckte jag själv!

Idag ska jag ha en lektion till, sen ska systern min hämta mig så ska jag följa med henne när hon ska klippa sig, hon behöver barnvakt nämligen! Så ska jag passa på att boka klipptid, mitt hår börjar bli ganska risigt. But what to do with the hair? Jag vet inte om jag ska låta det växa igen, eller om jag ska säga som jag brukar, "Gör vad ni vill". Det brukar ju bli bra då! Men vi får la se!
Efter det blir det hem och vila lite, göra matte och sen iväg på en hemlig aktivitet... ;)

Bilden på Gozzip blev nästan riktigt bra på oss Linda! Yeah!

Ovido - Quiz & Flashcards