Alla inlägg den 16 maj 2007

Av K. - 16 maj 2007 16:40

Imorse var jag på körskolan och övningskörde. Jag frågade min körlärare vad han tyckte om min körning, och han sa att jag var väldigt duktig och avbokade till och med några lektioner för han tyckte att jag inte behövde köra så många! Underbart! Mindre underbart är dock att jag snart inte kommer att få köra mer med honom. Han slutar om två veckor och börjar på en annan körskola. Neeej! Jag trivdes ju så bra med honom! Why God? WHY?!

Efter körningen åkte jag till jobbet och jobbade. Var en väldigt lugn lunch, så jag fick gå en halvtimme tidigare. Åkte då med min mamma och min brors sambo M. M har bestämt sig för att ta körkort i sommar, så hon fick övningsköra en runda till Hyllinge till sitt jobb. Hon var väldigt duktig för att bara ha kört ett par gånger!
När jag och mamma hade varit och handlat, övningskörde jag hem, och när jag kom hem tryckte jag i mig tre mackor. Och nu sitter jag här. Har plockat undan lite på rummet, och ska snart hämta min boxermottagare från köket, eftersom pappa tog sig friheten att byta den de har i köket mot min för deras inte fungerade! Eeey! Jag då?!

Senare ikväll kommer herr Wall hit, och vi ska äta kebab och se på säsongsavslutningen av Top Model. Det är lite av vårt onsdagsnöje kan man säga!

Imorgon ska jag jobba. Skulle varit ledig, men där är en som är sjuk, så dom ringde mig. Tack tack! Har ju bett om pass, så då ringer dom oftast mig om dom behöver folk!

Är det längtan jag känner?

Ovido - Quiz & Flashcards