Alla inlägg under mars 2007

Av K. - 3 mars 2007 17:29

Yes, det blir utgång! Hannah mä H ringde och överraskade mig! Hon ska också ut! Yeah!Först PL13, sen Tivoli, let's go!

Av K. - 3 mars 2007 16:55

Det kanske inte blir någon utgång ikväll trots allt! Challe skickade mess till mig i morse att hon inte mådde bra (hon var trots allt på fest i Halmstad igår, do I need to say more?), men hon skulle höra av sig sen om hur hon mådde. Men jag har terroriserat Linda lite, så hon kanske följer med mig istället!Har iallafall just kommit hem från jobb. Väldigt mycket att göra idag, men allting flöt på jätte bra! Vad mycket som har hänt sen jag "slutade"! Lene fick uppdatera mig på allt skvaller! Häftigt!Väntar på att min mamma ska avsluta kursen som har i "mitt hus" så jag kan få gå och duscha, känner mig väldigt ofräsch! Funderar på att ta mig något att äta så jag inte går ut (om jag nu går ut) helt utan mat i magen!

Av K. - 3 mars 2007 09:32

Igår var man på bio med herr Wall, vi såg på the Departed. Den var helt okej, men vi ställde oss tusen frågor när vi gått ut därifrån. Men det kuvertet då? Bebisen? Var det hans eller hans? Varför var han informatör hos FBI? Ni skulle hört oss på vägen hem, vi ställde så många frågor att vi tillslut kom fram tll att det var bra skådespelarinsatser, men storyn var lite slapp.Iallafall, just nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå så herr Wall orkar gå upp ur sängen. Ska snart och jobba, sen hem och göra vid mig inför en utgång med Challe! Kanske skulle på en inflyttningsfest innan hos någon jag inte känner! Vilket som bilr det säkert trevligt. Nä, om jag ska ta och hoppa lite på herr Wall. Börjar bli tråkigt vid datan!Jag sätter mig allt djupare i skiten. Aj, aj...

Av K. - 2 mars 2007 17:13

Snart ska modern min börja på middagen här hemma, sen ska jag åka in till stan och gå på bio med herr Wall. Mums med mat, kul med bio!Kom just hem från stan. Har fikat med Linda, och sen vandrade vi runt en del. Jakten efter tröja slutade med 10 par strumpor, ett par vita benvärmare, rakhyvlar, "HubbaBubba" parfym (Paris Hiltons nya luktar faktiskt så!), halsband, grön ögonskugga (Som dom fick in dagen innan på MakeUp Store, it's my day!) och dessutom fick jag ett gratis nagelkit på Åhlens! Det var Nivea som gav ut en silvrig låda med nagelsax, nagelbandsklippare, nagelfil och lite sånt roligt! Gratis saker... Kul!När jag satt på tåget till skolan imorse, satt där en man bredvid mig. Så tittade jag på honom och tänkte "Han ser ut som en galen kannibal", så läste jag på boken han läste, den hette "Ät allt!". Hahahaha!So hot he's on fire! I like it, a lot!

Av K. - 2 mars 2007 07:44

Ska slänga in mig på min småföretagarlektion snart!Ska fika med Linda efter skolan, yeah!Bio ikväll med herr Wall.Utgång imorgon med tjejerna!Me be tired, me wanna go to sleep!

Av K. - 1 mars 2007 21:20

Ojdå, det är ju fredag imorgon! Vad händer?!Fredag: Bio med herr WallLördag: Lite jobb, sen utgång med mina flickor!Söndag: Hänga lite med herr Wall! Yeah! :D

Av K. - 1 mars 2007 17:29

Oj då, idag är det 8 dagar kvar tills jag blir 21 år. Den 9 mars är det 9 år kvar tills jag blir 30! Oh my god!

En gammal kompis till mig var här just, han ska åka till Afghanistan på lördag som soldat. Ursch, det var så jobbigt. Vi hade inte setts på 2 år, så började vi prata nyligen igen, så nu ska han åka dit! Men gör nu som jag sa och trampa nu inte på någon mina!

Min kommentar till Linda och Ida: "Vad kan man göra på paprikapulver?"
Min kommentar till Gos: "Känn mig dissad!"

You and me, we have an opportunity
And we could make it something really cool
But you, you think I'm not that kind of girl
I'm here to tell ya baby I know how to rock your world

Don't think that I'm not strong
I'm the one to take you on
Don't underestimate me boy
I'll make you sorry you were born
You don't know me
The way you really should
You're sure misunderstood
Don't call me baby


You got some nerve and that baby that'll never do
You know I don't belong to you
It's time you knew I'm not your baby
I belong to me
So don't call me baby

Behind my smile is my IQ
I must admit this does not sit with the likes of you
You're really sweet
Mmmm.. you're really nice
But didn't mama ever tell ya not to play with fire

Don't think that I'm not strong
I'm the one to take you on
Don't underestimate me boy
I'll make you sorry you were born
You don't know me
The way you really should
You're sure misunderstood
Don't call me baby


You got some nerve and baby that'll never do
You know I don't belong to you
It's time you knew I'm not your baby
I belong to me
So don't call me baby


Madison Avenue - Don't call me baby.

Visste väl att jag var för mycket för dig! :)

Av K. - 1 mars 2007 07:52

Det är det snart dax att göra. Planera inför min och Idas tågluffning runt Europa. Om vi ska åka när jag slutat skolan så måste jag kanske sälja min biljett till Justin Timberlake, vilket jag egentligen tycker är lite tråkigt, men jag vill så gärna åka bort en månad med Ida! Vi får se om det funkar ändå med planeringen så jag kan åka på båda två!

Sitter iallafall i skolan nu, väntar på att min lektion ska börja om 5 minuter. Köpte macka nere på fiket, men så kom jag på när jag gick därifrån att jag betalade med mina mynt, så nu har jag inte mynt till min dagliga kopp kaffe! Men förhoppningsvis kan jag växla till mig några kronor!

Idag skulle jag egentligen tränat, men smart som jag är, packar jag min träningsväska, men glömmer att ta den med mig! Duktigt! Men jag har lite att göra i läxa tills imorgon, så jag kan istället åka hem och göra dom, sen ut och springa 20 minuter eller nått.

You spend your nights alone
And he never comes home
And everytime you call him, all you get's a busy tone
I heard you found out
That he's doing to you
What you did to me
Ain't that the way it goes
When you cheated, girl
My heart bleeded, girl
So it goes without saying that ya left me feeling hurt
Just a classic case scenario
Tale as old as time
Girl, you got what you deserved
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right
But girl, I ain't somebody
I'm out of sympathy
See..

Ovido - Quiz & Flashcards