Alla inlägg under februari 2007

Av K. - 23 februari 2007 13:31

Då har jag just kommit hem från Farbror Stures begravning. Några tårar fälldes, men det var skönt att få säga hej då till honom. Saknar dig bästis, kommer alltid finnas i mitt hjärta!Känner att jag nog börjar bli sjuk. Sitter här med två par byxor, tjocka strumpor, tre tröjor, halsduk och mössa, men hela jag är helt blek och mina läppar är alldeles blå! Burrrr! Men imorgon vill jag verkligen ut med tjejerna! Får vila så mycket jag kan idag och dricka massor av varm nyponsoppa så jag får upp kroppstemperaturen lite. Blir förhoppningsvis bra. Nä, om man ska sköta något!

Av K. - 22 februari 2007 17:06

Yes, snart är det middag här hemma. Eller troligtvis blir det jag som får laga den eftersom min moder ligger med lunginflammation. Kanske inte så roligt för henne att laga middag då! Har passat upp henne med varma mackor och varm oboy redan, hon blir förhoppningsvis frisk snart. Imorgon ska jag inte till skolan heller. Ska nämligen på begravning för "Farbror Sture". Sen tänkte jag packa min väska och åka och träna, om tågen går vill säga!Sen på lördag, yes tjejer, då blir det utgång! Linda och jag ska troligtvis förfesta tillsammans, sen möter vi upp Challe inne i stan! "... sometimes you have something you need to say but you can't, because the words won't come out or you get scared or you feel stupid. So, if you could write a song and sing it, then you could say what you need to say and it would be beautiful and people would listen and you wouldn't make a complete idiot out of yourself. But all of us can't be songwriters, so some of us will never be able to say what we're thinking or what we want other people to know we're thinking, so we'll never be able to get the chance to make things right again... "Rory, Gilmore Girls

Av K. - 22 februari 2007 10:39

Nej, idag blir det ingen skola för mig. Detta vädret gör inte att jag vill cykla upp till stationen, hoppas på att det kanske kommer ett tåg, och om jag väl kommer in till kaoset i Helsingborg så kanske jag inte kommer hem igen med något tåg. Har trots allt bara en lektion idag i matte, så jag kan räkna hemma istället!Skulle bara betala mina räkningar, så nu kilar jag igen! Matteboken, gör dig beredd!

Av K. - 21 februari 2007 17:21

Det är vad det är! Och fryser gör jag så jag inte tror att jag någonsinn kommer att tina igen! VÄRM MIG!Ska sätta mig och gå igenom Rättskunskapen nu tänkte jag. Se till att jag blir färdig med den någongång! Hade sista lektionen idag, har bara inlämningsuppgift kvar! Sköööönt!Så nu är jag helt ledig på måndagar, förutom de gånger jag har tenta, 7.50 på morgonarna. Underbart!Nä, äta mat och ta mig en kopp varm choklad först, ja tack!

Av K. - 21 februari 2007 11:44

Min mamma ringde mig mitt under min mattelektion, "Jag har hittat cykeln!" Yeha! Genast blev man på bättre humör! Någon hade tagit cykeln och cyklat till grannbyn med den. Varsågod...! Sitter just nu och har lunchrast, och pratar med Gos om Vallåsen och Alperna. Vi sa att vi kunde åka till Alperna tillsammans med några vänner och swischa i backarna! Det hade varit super roligt! Har bara åkt skidor en gång, men oj vad roligt det var! Så vi får se, det kanske blir en vecka i Alperna snart? Någon som vill följa med?

Av K. - 21 februari 2007 08:46

Ursch! Snö igen! Mina tår håller på att frysa till is! Funderar på att sätta mina vantar på dom! Har tagit mig en kopp kaffe, men känner inte att det har runnit igenom kroppen! Burrrrr!Men jag får hoppas att jag blir lite varmare efter jag tränat. Ska först bara gå i skolan i några timmar! Känner mig väldigt flitig! Kände imorse att jag inte ville åka och träna, men jag bråkade lite med mig själv och sa "Skärp dig, att det är snö ute betyder inte att du slipper träna!". Så höll jag på hela gårdagen och även imorse, men jo, jag tryckte ner mina träningskläder, men i all hast glömde jag schampoo och tvål, så jag får springa bort och handla det innan jag går och tränar. Blir mycket bra! Nä, om man ska ta sig en kopp kaffe till?

Av K. - 20 februari 2007 21:18

Ibland tycker jag bara du är så otroligt jävla onödig! Tror du att detta gör mig motiverad? Jag försökte vara en bra vän, men vad gör du tillbaka? Du säger bara såna onödiga saker som jag ber dig om att inte göra, och du lovade mig att du skulle bättra dig. Jag tar tillbaka att jag hade tyckt det hade varit roligt att se på film med dig på fredag. Glöm att jag kommer.

Av K. - 20 februari 2007 17:45

Nu har jag hittat mina jeans! Jag har varit på jakt efter antingen ett par ljusa jeans, eller ett par svarta. Och jag hittade ett par fin fina svarta jeans! Gött mos! Dessutom är jakten över för att få en ny dataskärm! Köpte mig en ny idag. Kanske tar en Före- och Efterbild så ni får se hur fint det blev?Iallafall, sen ska jag göra lite matte och göra klart rättskunskapen, sen är det dax för Gilmore Girls ikväll! Yes!Längtar tills lördag när det är utgång med tjejerna igen! Underbart!

Ovido - Quiz & Flashcards