Alla inlägg under februari 2007

Av K. - 17 februari 2007 21:00

Är det fest eller?! ;)

Av K. - 17 februari 2007 09:32

Åååh, jag känner inte för att jobba idag! Vill lägga mig och sova ett tag till, men vad gör man?

Igår var man på bio med jobb, vi såg på den nya Hannibal filmen. Den var helt okej, men han som spelade Hannibal är inte lika skrämmande som Anthony Hopkins! Fast bra läskig var han!

Yes, ikväll blir det utgång med Challe! Vi ska in på Fyllekarusellen (Hamnpaveljongen) först och ta oss någon cider eller två innan vi går in till Tivoli och skakar rumpan! Ska säkert bli trevligt!

Nä, om man ska och fixa det sista, ska in till Väla innan jag börjar jobba tänkte jag och gå på jakt efter ett par jeans! Wish me good luck!

Av K. - 16 februari 2007 17:42

Ooh, glömde säga att jag och Hannah mä H gick på jeansjakt, det slutade med två linnen till mig som jag ska ha på mig imorgon! Yeah!

He's sexy and he knows it! :)

Av K. - 16 februari 2007 17:15

Har just käkat middag och ska snart göra vid mig för att åka på bio med jobbet. Eller, jag ska inte vara där förrens 20.30, men det är alltid bra att vara ute i god tid, med tanke på at jag ska ta tåget in till stan om cirkus två timmar.

Nää.. jag har faktiskt inte så mycket att säga!

Ses i vimlet!

Av K. - 16 februari 2007 08:40

Sitter i skolan igen, äter min dagliga macka från fiket här bredvid. Så gott!

Idag ska jag bara ha matte i skolan, slutar lagom till halv tolv, sen tänkte jag gå ner på stan på jakt efter ett par nya jeans. Tyckte det var länge sen sist jag köpte ett par! Typ, en månad sen!

När jag kommit hem idag ska jag göra lite matte igen, sen göra vid mig för att åka in till stan. Ska på bio med jobb, vet inte vad det blir för bio, men det lär vi märka!

Sen imorgon är det först jobb som gäller, sen hem till herr Wall och laga middag och äta, sen in till stan med tjejerna och skaka rumpan! Får se hur jag tar mig hem, mamma har varit sjuk hela veckan så henne vill jag inte fråga och pappa har jobbat som en gris så han är nog ganska trött och vill nog inte hämta mig. Så det får kanske bli en taxi? Men det lär vi märka det med :)

På söndag är det jobb, men jag ska försöka byta bort det passet för jag vill vara hemma och plugga istället. Har lite att göra tills på måndag så jag tar lite idag och lite då. Ska säkert gå bra!

Nä, let's go to the matte!

Av K. - 15 februari 2007 15:13

Het, hetare, hetast... :)

Av K. - 15 februari 2007 09:18

Aah, vad jag fryser! Sitter i skolan med en massa kläder på mig och min halsduk... Känner mig inte sjuk dock, men det ska nog försvinna snart hopppas jag!

Såå, imorgon är det bio med jobb som gäller, sen får vi se om det blir någon utgång efter det, hade inte tänkt mig att det skulle bli så iallafall.
På lördag ska jag eventuellt till herr Wall och hålla honom sällskap när han är ensam hemma, sen blir det utgång med tjejerna!

Lön idag, yeah, gött mos! Ska beställa lite filmer idag hade jag tänkt. Måste ha lite avkoppling från skolan, och vad är inte bättre än att se på film och serier? Me like it, a lot!

Nä, om man ska gå in och ha matte igen! Go, go, go!

And we lay, we lay together just not,
Too close, too close. (How close is close enough?)
We lay, we lay together just not,
Too close, too close.

I just wanna break you down so badly.
Well I trip over everything you say.
Well I just wanna break you down so badly.
In the worst way.

I'm gonna make damn sure that you can't ever leave.
No, you won't ever get too far from me.
You won't ever get too far from me.

Taking back Sunday - Make damn sure

Av K. - 14 februari 2007 15:54

Helskotta vad jag fryser! Jag har på mig ett par strumpor, raggsockar, tjocka inneskor med päls, byxor, t-shirt, tjock tröja och en stickad tröja ovanpå och en halsduk, och jag fryser fortfarande. Letade efter ett par bra vantar, men jag har bara mina tumvantar och det funkar inte att skriva med dom! Funderar på att ta mig ett bad och försöka få upp min temperatur lite. Lite tända ljus också kanske? (I och för sig gjorde jag lite hemmagjord milkshake när jag kom hem, kan vara en liten anledning till värför jag fryser så mycket?)

Ska försöka sätta mig och göra lite rättskunskap, har ju prov igen på måndag! Måste göra matte också, shit vad jobbigt det var nu i matten. Jag gör typ 4 tal på en lektion, det går så fruktansvärt långsamt att det känns som om jag hamnar längre och längre bak! Men jag förstår verkligen inte det som jag räknar nu! Men förhoppningsvis slår det mig sen hur logiskt allt är så gör jag hela boken på en vecka! (Önsketänkande)

Iallafall, happy freakin' valentines!

Ovido - Quiz & Flashcards