Alla inlägg under april 2007

Av K. - 24 april 2007 17:06

Just nu sitter jag och pratar med Ida. Vi har planerat för imorgon. Vi hade bestämt en fika i veckan, så det blir en cider och nötter på HP imorgon! We like it, a lot! Så då får vi hålla tummarna för att solen visar sitt fagra ansikte för oss även imorgon, så vi kan sitta på ute serveringen!

Så, vad har jag mer att säga.

Gjorde mig en bananmilkshake idag. Det är nog min stora last i livet. Glass och milkshake. Speciellt hemmagjord milkshake. Lovin' it!

Nä, nu vill jag ha middag! Go fetch!

Av K. - 24 april 2007 09:39

Jag blir så trött. Nu har jag fått ett ett brev från CSN att de vill att jag ska betala tillbaka mitt bidrag, och varför då? Jadu, det undrar jag med! Jag har inte jobbat så mycket så jag har kommit upp i dom summorna så jag blir återbetalningsskyldig och jag har varit i skolan de timmar jag har varit tvungen att vara där. Så nu ska det dras igång en strid. Jag tänker inte betala tillbaka mitt bidrag. Glöm det! Jag skulle ha bidrag fram tills den 4 april, men så drog tiden ut på matten, men jag ville inte ha mer bidrag, för det handlade bara om en månad extra.

Av K. - 23 april 2007 23:43

Nu har jag snart sett klart på Walk the line. Mysig film!


Jag är så trött på dig, vem tror du att du är? Du tror att jag ställer upp för dig hela tiden. Vi har varit vänner så länge nu, jag tänker inte vara nummer 2 längre. Förra helgen var droppen för mig. Jag ger dig inte fler chanser efter detta.

Av K. - 23 april 2007 22:41

Just nu sitter jag och ser Walk the line. Den är ganska bra den filmen!

Nä, om man ska ta och fixa till sig för läggning och sen se klart filmen!

"Ya'll can't walk no line"

Av K. - 23 april 2007 19:12

Nu har jag varit runt i halva Skåne (inte riktigt, men nästan) och handlat. Mamma drog med mig till Malmö för hon skulle köpa saker till sitt företag och sen köpa tyger till en sommardress hon ska sy. Det blev dessutom en runda in på Center Syd där vi åt lite smaklös Pasta Carbonara, och sen inom PETAB och köpte jord och blommor. Sen blev det en snabbis in på Väla och mamma köpte en stor ros till pappa för dom firar 30-årig bröllopsdag, dessutom var vi tvugna att köpa glass eftersom det inte blev någon efterrätt på Center Syd.

Så, nu är all hysch-hysch över. Jag och min syster rände runt på Väla och Helsingborg för att handla ihop saker från oss syskon. Det blev tillslut en korg med fina dyra ostar, marmelad och kex från en Ostbutik i stan (supergod ost, mumma!), dyr fin choklad från Peter Beier (Nougaten är inte från denna värld!) och två bäddset (om det skulle bli smutsigt...), en fin champagne och ett kort med text om vad som hade hänt i världen sedan de gift sig (från åren vi barn blev födda) och vad de kan förvänta sig av nästkommande år, och kortet slutade med: "Trots att mycket har hänt under de senaste 30 åren, så är där ändå något som inte har förändrats... Makarna Andersson". Mamma blev överraskad när vi kom in med korgen, hon trodde att vi hade glömt bort att det var deras bröllopsdag (Vad tror dom? Att vi skulle glömma bort att de stått ut med varandra i 30år?). Hon blev också lite arg, för hon hade förbjudit oss från att köpa något, så vi fick varsen dunk i ryggen följt av varsen kram!

Har pappa gjort något för mamma tro........?

 Så nu är det iallafall kväll, och jag ska bara ta det lugnt. Ska räkna lite matte också tänkte jag.

Så nä, nu får ni klara er själva utan mig några timmar! Ciao!

Av K. - 23 april 2007 09:18

Då var det en ny vecka, snabbt och lätt.

Igår kom herr Wall, och vi åkte direkt och åt vår bakfylle mat. Så gott det var! Vi satt båda och riktigt njöt och pratade mellan tuggorna om vad som hade hänt dagen innan. Vi skrattade en hel del, och herr Wall... Hur många gånger har vi inte hört att du vann i dart?!

Sen gick vi och köpte Superman Returns, chips, godis och Pepsi Max och åkte hem. Slängde oss direkt i soffan och såg på filmen.

Nu ska jag leta upp en sida så jag kan skicka min MP3:spelare på lagning. Must.... have.... MP3:spelare, NOW!

Sen ville mamma ha sällskap till Malmö där hon ska inhandla saker till sitt företag och sen ska hon och köpa tyg till ett par byxor som hon ville sy till sig själv.

Det slutade inte helt som vi hade tänkt oss!

Let´s go!

Av K. - 22 april 2007 13:00

Jag måste stå ut några timmar till innan jag får min bakfylle mat. Herr Wall ringde nyss och sa att han inte vågade köra än. What to do, what to do? En banan kanske? NEJ URSCH! SKRÄPMAT, I WANT IT NOW!

Av K. - 22 april 2007 12:12

Vilken underbart rolig kväll jag hade igår! Hade riktigt trevligt hos Ida och Jocke innan vi allihopa åkte till HP (Där jag träffade min kusin som jag inte träffat på säkert 10 år, jag kände verkligen inte igen dig! Inte min mening att säga "Hur fan känner du mig?") och Tivoli! Inne på Tivoli dansade vi hela natten lång! När Challe, Jocke och herr Wall hade gått för att äta nattamat fortsatte jag och Ida att sjunga och dansa inne på Schlagerbaren, och oj vad bra låtar dom spelade! Vi lekte cowboy till Rednex, schlagerstjärnor till Cara Mia, svenska superstjärnor till Sommartider, ja gud vad vi sjöng och dansade långt in på småtimmarna! Jag och Ida rockar alltid fett inne på Schlagerbaren!

När vi varit dansat och fått tillräckligt ont i fötterna gick vi tillsammans med Jocke och Simon, när de kommit tillbaka, för att vi skulle få vår del av nattamaten. Vi trippade i våra skor som om vi hade lånat våra mammors allt för stora klackskor så ont som vi hade. Men oj, vad god maten var! Ida till och med tryckte i sig den biten av min mat som jag inte orkade. Klockan 5 damp man ner i sängen, och jag sov som ett barn fram till klockan 11.

, vad händer idag då? Herr Wall ringer nog snart mig, så ska han komma hit och hämta sina saker, sen blir det som vanligt på söndagar, bakfyllemat på mAx. We love it!

Ja, just det. Herrejesus så löjlig du var då! Challe berättade för mig att du sagt till henne att du skulle göra mig avundsjuk för att jag tydligen "spelar ett spel". Låt mig säga en sak: HA-HA-HA! Sånt funkar inte på mig. Så har du mage och messar mig sen när du upptäckte att jag gått och att din plan inte fungerade, där du skrivit att du ville pussas med mig. Too bad kiddo!

Ida, det är du och jag som äger dansgolvet! Man har aldrig en tråkig utekväll med dig! Längtar redan tills nästa utekväll!

Ovido - Quiz & Flashcards