Alla inlägg under april 2007

Av K. - 14 april 2007 18:51

Ajjemensan, idag är det party igen! Är på ett fruktansvärt bra humör och känner att det kommer att bli toppen ikväll!Yeaaaah!

Av K. - 13 april 2007 19:41

Nu har jag bestämt mig efter min sköna, långa (varma!) långpromenad, det blir Talang 2007 jag ser på! Men med inför Melodifestivalen i pauserna.Dessutom, mitt under min promenad ringde herr Wall, han kände sig ensam för alla andra hade något att göra, han menade på att jag inte har något liv så han kommer ut till mig och vi håller varandra sällskap i våra trista liv!Så nu börjar det om 10 minuter. Go for it!

Av K. - 13 april 2007 17:43

Det blev visst våfflor idag iallafall! Som jag skrev förrut så gjorde vårt våffeljärn (som har några decennier på nacken) så en massa proppar gick i huset. Men lagom tills jag skrivit mitt blogginlägg stampar mor min upp för trappan: NÅ?! Ska vi köra till Familia och köpa ett nytt våffeljärn?!Snabbt och lätt, lingon våffel så blev det ett nytt våffeljärn!Efter att vi varit på Familia passade vi på att köra till Åstorp och hämta upp min brors sambos barn. Vi ska sitta barnvakt åt henne nämligen. Men det är bara att sätta henne vid Disney Channel, så är hennes dag fulländad! Så, vad händer då då. Jag är fortfarande lite kluven över vad jag ska ställa in TV:n på ikväll. Blir det inför Melodifestivalen, eller blir det Talang 2007? Jag har ju inte sett ett enda Melodifestival program i år, men den stora finalen är alltid rolig att se. Men Talang 2007, det kan ändå bli ganska intressant. (Trist att du inte kom med Challe, sök till Idol istället!)Men först, en stund i bastun med Modern och Fadern, sen en långpromenad!

Av K. - 13 april 2007 13:13

Det är så underbart väder! Snart ska jag sadla på mig skorna och gå ut på en promenad i solen! Idag skulle jag egentligen åkt till Väla med Linda, men hon fick förhinder, så jag försöker ta mig in på Väla imorgon innan jag går in på jobb. Måste inhandla lite på Systemet!Min kära mor skulle ju göra våfflor till mig häromdagen, men hon satte sig i soffan och somna istället. Så frågade jag henne idag om hon hade glömt våffelreceptet, så hon gick för att börja göra våfflor. Sätter i kontakten i uttaget, och POFF, det gick en propp. Attans, hon bytade proppen, provade sätta i kontakten igen. POFF! En propp till. Nähä, det blev inga våfflor. Vi behöver ett nytt våffeljärn! Men icke att mamma ville köra och köpa nytt våffeljärn idag, så nu sitter jag och sörjer för min mage inte fick några goda våfflor!Iallafall, vad händer då idag istället för Väla. Det blir en promenad, så långt har jag kommit. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, det går mycket bra på TV ikväll. Talang 2007, Inför Melodifestivalen och American Psycho för att bara nämna några!Oh, förresten, tack Challe för vykortet!Nä, solen lockar mig för mycket nu!Ciao!

Av K. - 12 april 2007 21:59

Innan fick jag en såndär liten ångestattack. Jag tänkte att nä, nu ska jag sätta mig i min soffa på mitt rum och äta chips och glo på TV. Så sätter jag på TV:n, och där visar dom "Du är vad du äter". Då fick man lite ångest, så jag slängde chipspåsen och gick ut för att gå, i en hel timme!Iallafall. Har inte så mycket att rapportera just nu faktiskt. Ska snart slänga mig i sängen för en god natts sömn. Sen upp imorgon och kanske ta mig en promenad till, och därefter åka till Väla och shoppa. Gött mos.

Av K. - 12 april 2007 18:27

De sju dvärgarna var och besökte påven. När de mötte påven så frågade Toker:
- Finns det några dvärg nunnor i Vatikanen?
- Nej, det finns det nog inte, svarade påven.
De andra dvärgarna fnissade.
- Men finns det några dvärg nunnor i Italien?
- Nej, det finns det inte, svarade påven.
De andra dvärgarna fnissade lite högre.
- Men finns det några dvärg nunnor någonstans i världen?
- Nej det finns det nog inte.
De andra dvärgarna skrattade högljutt och sa:
- Toker har knullat en pingvin!

Av K. - 12 april 2007 17:35

Nu har jag suttit i solen i en timme, så skönt det var! Öppnade dörren ut till min balkong, satte ut en stol och satte igång härlig sommarmusik på datorn. Satt riktigt och njöt och längtade efter det riktiga sommarvädret med en massa stranddagar och grillkvällar. Denna sommaren ska bli underbar, det har jag bestämt iallafall!Förresten, nu ska jag börja dansa igen. Så kul det ska bli att börja med det igen! Jag slutade för typ 2 år sen, men fy i hela skogen vad jag saknade den. Så fick jag ett mejl från det stället jag dansade på, att nya kurser börjar i maj. Så jag frågade Ida om hon ville hänga på, och hon var "fett mycket" på. Underbart! Så den 15 maj trär jag på dansskorna igen! Så, vad händer mer ikväll. Faktiskt inte så mycket annat. Går Medium idag tro? Eller ska jag sätta på en film och äta dom sista chipsen? Funderar lite på att begära tillbaka min Sex and the City-box från systern min och se på den igen. Den serien är så rolig, och man känner igen sig massor av gånger.Nä, om man ska göra något vettigt!"I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it." - Carrie, Sex and the City.

Av K. - 12 april 2007 16:22

Tro det eller ej, men solen har hittat tillbaka till Helsingborg! Det har varit fantastiskt underbart fint väder idag! Jag har till och med hittat mig ett par kalasfina solglasögon! Ska snart gå ut igen och sätta mig på en stol på min balkong och fånga ett par strålar till! Varför blir man så här lycklig så fort solen tittar fram? Man börjar tänka en massa roliga tankar, typ kattungar, maskrosor och för att inte förglömma alla dessa snygga killar som vågar sig ut nu. We like it, a lot!Så, nu har jag iallafall träffat Linda. Det slutade med att vi gick runt i lite affärer, köpte oss varsen glass och satt i solen, gick lite mer, och sen satte vi oss på uteserveringen på mAx och åt varsen mAxbox (Vi fick sugrör). När det är jag och Linda som är på gång, slutar det alltid med mAx. Och vi pratade en hel del om lördag. Fy attans vad roligt vi ska ha det! Dessutom ska vi till Väla imorgon. Till Systemet och försöka hitta oss någon fin outfit att ta på lördagkväll. Hoppas vi hittar det vi söker efter! Nä, fånga solstrålar var det ja!

Ovido - Quiz & Flashcards