Alla inlägg under april 2007

Av K. - 18 april 2007 09:29

Jovisst, det blev jobb idag igen! Dom ringde mig från jobbet igår och undrade om jag kunde jobba idag igen, jovisst kan jag det, så då blir det 8 timmar till idag. Skönt med lite mer pengar till Australienresan.


På tal om Australien, jag drömmer hela tiden om resan dit! Här om natten drömde jag att pappa var pilot och flög mig dit. Kommer inte ihåg så mycket när jag väl kommit fram mer än att där var höghus och väldigt mörkt överallt!


, idag är det bara jobb som gäller, sen ska jag hem och plugga lite. Imorgon måste jag till skolan för då ska vi ha genomgång. Hoppas på att jag kan bli färdig med matten snart. Vill verkligen få godkänt!


Imorgon ska jag dessutom eventuellt fika med Ida och Challe. Challe är ju back from Spain nu!


Nä, time to leave!

Ciao bella!

Av K. - 17 april 2007 19:26

Detta förbaskade väder! Varför ska nu den underbara solen försvinna igen?! Ska man behöva sitta inne nu?


Idag var jag iallafall och jobbade. Var väldigt mycket att göra på lunchen, men det gick super smidigt alltihop trots att jag inte har jobbat lunch på över tre månader!

Passade på att ta mig en burgare innan jag åkte hem. Ville ju prova det nya GI-brödet, och det var faktiskt ganska gott!


Imorgon ska jag leka lite med Ida efter skolan, vi pratade om picknick, meeeen detta förbannade väder tillåter nog inte det. Så det blir kanske bara en inne eftermiddag eller något? Prata skvaller tills munnen domnar av är iallafall givet!

Av K. - 17 april 2007 09:40

Nu är man tillbaka i skolans värld. Fast nu måste jag lära mig att varken Challe eller Amalia kommer hit och håller mig sällskap! De hade sina slut tentor igår, och nu är jag ensammen med alla de andra. Vilka ska man nu prata skvaller med tro?


Idag ska jag bara vara i skolan en kort stund, därefter ska jag jobba till 16, och sen hem och ge mig på matten igen. Måste klara det!


Låt det inte bli kallt igen!


That was mean.... :)

Av K. - 16 april 2007 20:07

Det är en trist måndagkväll, och det går inget bra på TV!

Av K. - 16 april 2007 17:02

Så ja, då har man fått i sig lite mat. Mor min bjöd på fiskpinnar, potatis och sås! Mums!


Nu ska jag snart upp på mitt rum innan mammas gäster kommer. Eller, vet inte om man ska säga gäster till dom. Mamma ska hålla i en kurs, så ska dom vara "i mitt hus" och tjattra. Så jag ska upp på mitt rum iallafall, och hämta lite saker och sen gå därifrån så dom får vara ensamma, och jag också ska jag väl lägga till!


Så, vad händer annars i veckan.

Imorgon är det en liten stund i skolan innan jag beger mig till jobbet.

På onsdag ska jag till skolan och sen ska jag gå på långpromenad med Ida, vi kanske till och med ska picknicka! Pastasallad röstar jag för!

Torsdag skola, samma sak med fredag.

Lördag ska det vara storfest hos Ida, ska bli super roligt!

Söndag ska jag ligga bakis, och äta bakfylle mat på mAx som vanligt.


Nä, om man ska ta sig ett äppel till efterrätt, och sen gå upp på rummet och fixa, och sen gå på en promenad! 

Gött mos!

Av K. - 16 april 2007 16:00

Idag skulle jag egentligen suttit barnvakt till min systerson, men han ligger hemma med Falsk krupp så hans far tar hand om honom istället. Synd om honom!


Så vad har jag gjort istället? Jo, jag har faktiskt städat lite i mitt rum igen och varit ute i det fina vädret! Ska snart ut och gå på en promenad innan det är dax för middag tänkte jag.


Dessutom har jag pratat lite med min chef om min semester och hur jag ska jobba i sommar. Vi var helt på samma sida, så det ska nog gå super bra! Plus så frågade hon om jag kunde jobba imorgon, och visst, jag kan ställa upp! 


Nu ska jag ta och skicka mitt veckobrev till Åsa i Schwiez och som sagt, sen är det dax för promenad!


Jag vet hans lilla hemlighet.

Av K. - 15 april 2007 20:27

I feel fine if I feel at all

I feel fine but I need you more

There's no use, it's all up to you

Can't you hear my heart beat? 

I could be someone else tonight

I could be what you decide

There's no use, it's up to you

Can't you feel my heart beat?

Fire, now you're on your own

Your pretty eyes have seen enough

We'll go higher where I belong

The city lights are bright enough to blind me 

And you, the look we choose

I feel like the latest news

It's all bruised, it's up to you

Can't you feel my heart beat? 

Fire, now you're on your own

Your pretty eyes have seen enough

We'll go higher where I belong T

he city lights are bright enough to be

Fire, now you're on your own

Your pretty eyes have seen enough

We'll go higher where I belong

The city lights are bright enough to blind me


The Sounds - Fire

Av K. - 15 april 2007 19:02

Igår bjöds det på utekväll med Linda och Amalia. Det blev en helt okej kväll, men där var inte så mycket folk ute, så det var ganska dött på Tivoli! Hängde mest med min gamla kärlek och hans vänner. Amalia åkte hem efter Hamnpaveljongen och Linda var upptagen på annat håll, så att säga. Där var folk på HP som jag inte hade träffat på jag vet inte hur länge, 2år? Roligt var det, och flummig var du!


Min gamla kärlek och jag delade taxi hem, vi bor på typ samma gata nämligen så det blev ju billigare så. Han följde med upp till mig en stund och vi satt och pratade gamla minnen, det blev en hel del skratt om man säger så!


Han åkte snart hem iallafall, och jag la mig för att få 4 timmar sömn innan jag skulle upp och jobba. Nu sitter jag här hemma och funderar på att ta mig någonting att äta. Me be hungry, and a bit tired! Det blir nog att sätta igång en dålig film sen och somna gott i soffan!


Imorgon är jag ledig, och då ska jag sitta barnvakt några timmar till min systerson på förmiddagen. Sen är resten av dagen fri från allt! Yeah!


Att du inte fattar, du har inte honom där du vill ha honom, han har dig där han vill ha dig!

Ovido - Quiz & Flashcards