Alla inlägg under maj 2007

Av K. - 18 maj 2007 21:23

Nu har man just kommit hem från jobbet. Är lite trötter, men det går över med lite sömn!

Funderar på vad jag ska sätta på för film att glo på tills jag somnar. Blir det kanske Million dollar baby?

But first, a shower!
Ciao!

Av K. - 18 maj 2007 09:51

Jag har sovit utomordentligt skönt inatt! Drömde dock märkliga drömmar! Något om Liseberg?!

Idag ska jag och övningsköra på skolan. Är inte alls på humör för att köra idag, men hoppas att det går bra så vi kan avboka fler lektioner. Det känns på något sätt tryggare då, för då litar dom på att jag klarar mig! Underbart!

Sen efter lektionen ska jag direkt till jobbet, funderar på att ta mig något att äta innan? Ska jobba till 21, och sen kommer min syster och hämtar mig. Mamma skulle egentligen hämtat mig, men så gnällde hon lite hos min syster på att hon och pappa egentligen bastar på fredagar, så då fick min syster känna sig manad!

Imorgon är det jobb igen, jobbar ett ganska långt pass, och efter det ska jag direkt till Ida. Vi ska göra oss redo för en utekväll, och vi ska få träffa Challes Mr. Ribe för första gången. Ska bli väldigt kul att se vad Challe har skrapat ihop!

Nä, om jag ska sätta mig och plugga innan jag ska åka till stan.

Ciao!

Av K. - 17 maj 2007 23:15

Idag har jag varit uppe tidigt, och var och jobbade en massa timmar. Var väldigt, väldigt, väldigt mycket att göra, men allting flöt på super bra! Dock en grinig kärring i driven. Hade god lust att säga en hel del till henne, men nä, jag tyckte inte hon var värd det! (Om du nu hade så jävla bråttom, gå upp tidigare och ät frukost hemma! Men varsågod, du kan få rå mat om du vill?)

Iallafall, sen när jag slutade kom mamma och hämtade mig. Jag övningskörde hem, och som vanligt gick det väldigt bra. Sen kom jag hem och duschade, och oj, vad skönt det var! Sen åt jag middag, och sen visade jag mamma ett väldigt beroendeframkallande spel, som hon sen satt med i 5 timmar innan hon släppte det. Jag passade på att se på Forest Gump, den gick på danska kanalen. (Min favoritfilm #1).

Imorgon ska jag till körskolan igen, sen ska jag jobba på kvällen. Lär vara lagom sliten igen. Sen på lördag, upp och jobba igen, och sen på kvällen ska jag hem till Ida, och där bjuds det på utgång. Dessutom ska vi få träffa Challes pojkvän Mr. Ribe för första gången, ska bli spännande!

Nä, om jag ska ta och borsta tänderna och lägga mig!
Ciao!

Av K. - 16 maj 2007 16:40

Imorse var jag på körskolan och övningskörde. Jag frågade min körlärare vad han tyckte om min körning, och han sa att jag var väldigt duktig och avbokade till och med några lektioner för han tyckte att jag inte behövde köra så många! Underbart! Mindre underbart är dock att jag snart inte kommer att få köra mer med honom. Han slutar om två veckor och börjar på en annan körskola. Neeej! Jag trivdes ju så bra med honom! Why God? WHY?!

Efter körningen åkte jag till jobbet och jobbade. Var en väldigt lugn lunch, så jag fick gå en halvtimme tidigare. Åkte då med min mamma och min brors sambo M. M har bestämt sig för att ta körkort i sommar, så hon fick övningsköra en runda till Hyllinge till sitt jobb. Hon var väldigt duktig för att bara ha kört ett par gånger!
När jag och mamma hade varit och handlat, övningskörde jag hem, och när jag kom hem tryckte jag i mig tre mackor. Och nu sitter jag här. Har plockat undan lite på rummet, och ska snart hämta min boxermottagare från köket, eftersom pappa tog sig friheten att byta den de har i köket mot min för deras inte fungerade! Eeey! Jag då?!

Senare ikväll kommer herr Wall hit, och vi ska äta kebab och se på säsongsavslutningen av Top Model. Det är lite av vårt onsdagsnöje kan man säga!

Imorgon ska jag jobba. Skulle varit ledig, men där är en som är sjuk, så dom ringde mig. Tack tack! Har ju bett om pass, så då ringer dom oftast mig om dom behöver folk!

Är det längtan jag känner?

Av K. - 15 maj 2007 22:36

Nu har jag just kommit hem från min dansträning, och oj vad jag kommer att ha träningsvärk i benen imorgon! Men skoj hade vi! Och det ska vi ha dom nästkommande träningarna!

Övningskörde hem, gick kanon.

Imorgon är det övningskörning på körskolan, sen jobba, sen hem och sova en stund. Lär vara helt slut sen. Måste vara lite på gång när herr Wall kommer på besök.

Vill vara med dig, för alltid.

Time for some sleep. But first, prata med herr Wall på MSN.
Ciao!

Av K. - 15 maj 2007 18:03

Nu ska jag snart kila upp till stationen och ta tåget till stan och möta upp Ida. Sen åker vi till danshuset och det är dax för för första danslektion! Oh, vad kul det ska bli!

Imorgon ska jag övningsköra, och sen åka direkt till jobbet. Hem och plugga, och sen sova gott. Kommer nog vara ganska sliten på kvällen känner jag. Vet ännu inte om jag ska sitta barnvakt åt min systerson eller inte. Men herr Wall kommer iallafall och håller mig sällskap. Det är ju sista avsnitter av Top Model! Vårt onsdagsnöje, tillsammans med kebabtallrik! Vi ser egentligen inte så mycket på programmet, sitter mest och snackar skit. But we love it!

Vi kan ju inte hjälpa att vi är skadeglada! Och du kan inte göra något åt det heller!

Nä, dax att fixa klart!
Ciao!

Av K. - 15 maj 2007 10:47

Nu är jag officiellt rädd för att somna. Drömde en så hemsk dröm inatt, att jag önskar att jag slapp sova. Varför blev jag så ledsen?

Idag börjar jag dansa igen! Det ska bli så underbart roligt, och desto roligare blir det nu när Ida ska följa med! Vi ska visa var skåpet ska stå! Sen kör vi våra nya mooves på dansgolven på lördag! Yeah!

Annars idag, så händer där inte allt för mycket. Ska sätta mig och räkna matte snart tänkte jag.

Har inte mer att säga för tillfället.
Ciao!

Av K. - 14 maj 2007 22:57

We'll do it all, everything, on our own
We don't need anything or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world


I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much
They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life


Let's waste time
Chasing cars
Around our heads
I need your grace
to remind me to find my own

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life


All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes
They're all I can see
I don't know where
Confused about how as well
I just know that these things
Will never change for us at all

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

Snow Patrol - Chasing cars.

Ovido - Quiz & Flashcards