Alla inlägg under maj 2007

Av K. - 10 maj 2007 10:52

Ursch, jag känner mig så fruktansvärt trött och sliten idag. Jag går och lägger mig för sent och går upp för tidigt. Måste skärpa mig!

Igår var jag iallafall och övningskörde med mamma en timme (Hon sa att om jag hade haft uppkörning idag hade jag haft körkortet i handen, känns betryggande!), sen åkte jag in till stan och åt på mAx med Ida och sen blev det film med henne. Vi hade väldigt trevligt om jag får säga det själv!

Nu har jag iallafall just slutat min mattelektion, och ska snart gå på lunch. Vet inte riktigt vad jag känner för idag. Tror faktiskt att det blir en bakad potatis idag igen. sugen på kyckling curry!
Sen ska jag övningsköra på körskolan, hoppas det går lika bra idag som mamma tyckte igår!

Måste räkna matte när jag kommer hem idag. Ska räkna nästan tio sidor tills på tisdag. Har hamnat lite back känner jag, och det får inte hända! (Eller, jag är kanske 2 sidor bakom dom andra, men det kommer jag hinna i kapp).

Nä, time for food!
Me be hungry!

Av K. - 9 maj 2007 14:35

Nu är min hjärna kokt efter all pluggande, så nu tänker jag tjata på mamma att jag vill måla om i mitt rum!

Av K. - 9 maj 2007 10:02

Glöm inte att kolla i Lokaltidningen idag efter mig och Challe!

We be sooo pretty!

Av K. - 9 maj 2007 09:59

Jag glömde sätta klockan igår, så jag kom inte upp i tid till skolan. Så jag får sitta hemma och plugga istället helt enkelt!

Nästa vecka börjar jag dansa med Ida! Ojojoj, vad jag har saknat den! Två år sen jag slutade! Ännu roligare att Ida ville börja med mig! Vi ska ha roligt, det kan jag lova! (Tack återigen herr Wall för du la ut pengar till mig så länge, du får pengarna på tisdag när jag får min lön!)

Nä, om jag ska ta tag i pluggandet!

Ciao!

Av K. - 9 maj 2007 00:23

Då har jag just kommit hem från bion med herr Wall. Vi såg på Spiderman 3. Den var ganska häftig om jag får säga det själv, men vissa scener var onödigt långa och helt enkelt... onödiga! (By the way.. Oh my god, så fet!)

Imorgon är det skola som gäller. Sen ska jag hem och plugga en del, sen ska jag förhoppningsvis övningsköra med mamma. Sen när jag kommer hem blir det kanske lite filmtittande. Eller så får jag plugga lite till. Det nationella provet i matte börjar närma sig. Förhoppningsvis får jag inte det samma dag som ett annat prov... Det blir lite för mycket på en gång!

Allting känns så lätt när man är omkring dig. Lyckorusen kommer gång på gång. Kärleken är så stark mellan oss. Den finns kvar. Det är du och jag. Jag vill inte kämpa emot det. Jag vill inte det. Snart är jag där. Jag är ju kär i dig.

Time for bed!
Night-night!

Av K. - 8 maj 2007 18:32

Nu har jag varit hemma några timmar. Har hunnit vara med Ida och lunchat, och sen hem och pluggat en del. Ska snart göra vid mig för en biokväll med herr Wall, vi ska ju se Spidey!

Måste skriva mitt veckobrev till Åsa, men jag hinner inte idag! Imorgon Åsa, jag lovar!

Nä, dax att fixa till sig lite. Måste sätta i linserna igen efter min vilopaus!

Av K. - 8 maj 2007 09:13

Då är jag på skolan och väntar på att lektionen ska börja. Har just varit och övningskört på körskolan, och det gick ganska bra faktiskt! Lite saker att öva på, övning ger färdighet!

Sen på lunchen ska jag träffa Ida. Vi ska till biblioteket och titta i böcker efter kinesiska tecken. Hoppas vi hittar det vi vill ha.

Ikväll ska jag på bio med herr Wall. Vi ska och se på Spiderman 3. Är den bra tro? Hoppas att jag inte somnar bara. Fick ju gå upp kvart över fem för att hinna i tid till körskolan. Så jag får kanske ta mig en vilopaus efter skolan där hemma. Så blir det!

Igår, det gjorde ont. Men allt kändes underbart sen. Jag vet ju att det är du, varför gör vi då såhär mot varandra? Vi vet båda om att jag inte är redo för ett förhållande nu. Men jag är påväg. Snart är jag där.

Time för matte!

Ciao!

Av K. - 7 maj 2007 17:30

Nu har jag fått i mig lite mat.

Ska se på Americas Funnies Home Videos tänkte jag. Men jag tror dock att jag redan har sett detta avsnittet, så det blir en film istället för mig, eller plugga kanske? Eller ishockey?

Ovido - Quiz & Flashcards